Nieuwsbrief - G en A Rolde

Ga naar de inhoud


Hallo sporters en ouders van
G & A Rolde

Ik ben Froukje de Graaf, ik ben 26 en woon in Assen.
Als  klein meisje wist ik altijd al dat ik turnjuf wou worden, en toen ik in  2011 geblesseerd raakte was turntrainster worden de enige mogelijkheid  om connectie te houden met het turnen. Nu in 2019 doe ik dit nog steeds  met veel passie en vanaf dit jaar ook bij G&A!

Ik heb er enorm veel zin in en hoop dat we met zijn allen een mooie tijd tegemoet gaan! Hopelijk tot snel op de dinsdag!
Sportieve groetjes, Froukje

Afmelden gymlessen
Afmelden voor de gymlessen kan via telefoon of app bij meester Berend. Het nummer van Berend is 06-40359202.
Geen badeendenrace 2019
Ondanks  onze oproep in de vorige nieuwsbrief heeft niemand zich opgegeven voor  het organiseren van een badeendenrace of andere sponsoractie in het  voorjaar van 2019.
Er wordt door de vereniging dan ook geen  sponsoractie georganiseerd dit voorjaar. Hierdoor loopt de vereniging  ruim € 3.000 aan inkomsten mis.
Als  aan het einde van het verenigingsjaar blijkt dat deze inkomsten  noodzakelijk blijken te zijn voor een gezonde bedrijfsvoering van de  vereniging zal het bestuur met alternatieve financiering voorstellen  komen voor het komende seizoen.

Nieuwe airtrackIn  december hebben we een nieuwe airtrack kunnen kopen van de opbrengsten  van de badeendenrace van afgelopen jaren en een subsidie van de  gemeente.
Inmiddels is hij al met veel plezier gebruikt door de turn en gym groepen.

De Rabobank Clubkas actie heeft dit seizoen € 533,36 opgeleverd.
Dank voor het stemmen op G en A!

In totaal heeft de Grote Clubactie dit seizoen € 996,50 opgeleverd.
Alle leden die geholpen hebben met het verkopen van de loten bedankt!

Nieuw huishoudelijk regelement
Het  huidige huishoudelijk reglement van GenA in inmiddels alweer 8 jaar  oud. In deze afgelopen jaren is er veel veranderd binnen de vereniging.  Het bestuur is bezig om een nieuwe versie van dit reglement op te  stellen. Wij zullen dit tijdens de volgende ledenvergadering  presenteren.

AVG
Vorig  jaar is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht  gegaan. G en A gaat uiteraard zorgvuldig om met uw gegevens. Ons  privacybeleid kunnen jullie vinden op http://genarolde.nl/privacy.html

Copyright © 2019 G en A Rolde, Alle rechten voorbehouden.
Nieuwsbrieven en informatie van G en A RoldeCopyright 2019 - G & A Rolde - Alle rechten voorbehouden
Terug naar de inhoud